Canal Ajuntament

El futbol femení s’incorpora al Torneig Eurofirms de Cassà de la Selva, que aplegarà 48 dels millors equips de Catalunya en futbol de base

Un total de 48 equips, més de mil persones entre jugadors, tècnics i acompanyants i  més de cent partits disputats serà el desplegament que oferirà la segona edició del Torneig Eurofirms de futbol base.  Es disputarà al camp Municipal d’Esports de Cassà de la Selva els dos primers caps de setmana de setembre.

L’aposta ferma de la Unió Deportiva Cassà, organitzadora del torneig,  per l’esport femení es concreta en aquesta segona edició. La incorporació del futbol femení en el torneig és un pròleg a l’inici de la temporada esportiva per a equips de formació de futbol 7.

Els dies 4 i 5 de setembre es diputarà el torneig de les categories aleví i benjamí masculí i el cap de setmana de l’11 i 12 el de la categoria femenina en aleví i infantils.

Des de la UD Cassà, el seu president, Miquel Clapés ha destacat el fet que el torneig permetrà veure alguns dels equips més punters de Catalunya en les seves categories ja que entre altres vindran equips com el FC Barcelona, RCE Espanyol, i  Girona FC, a més de clubs de gran prestigi a les comarques gironines, com Palamós, Figueres o Peralada. <<L’organització ha estat complexa, però gràcies al suport de l’Ajuntament i d’Eurofirms i d’altres empreses com el restaurant del Centre Recreatiu s’ha pogut afrontar el torneig que ja s’havia celebrat en anteriors edicions com a recordatori a Josep M. Burset, gran impulsor del futbol a Cassà.>> ha manifestat Clapés.
El president del club també ha remarcat que <<El torneig s’espera que porti forces visitants a Cassà durant els dos caps de setmana amb un moviment de més de mil cinc-centes persones a l’entorn de cada categoria.>>

En la mateixa línia,  l’alcalde Robert Mundet, ha manifestat que <<Des de l’Ajuntament de Cassà continuem donant suport a totes les iniciatives que organitzen les diferents entitats esportives de la vila. Aquest ambiciós torneig serveix una vegada més per reivindicar el trencament dels estereotips de gènere en l’esport i mostrar l’aposta pel futbol femení que ha fet la UD Cassà des de fa anys. Ens felicitem d’aquesta nova iniciativa i agraïm a tots els patrocinadors i voluntaris que ho fan possible.>>

A falta de tancar la presència d’algun equip en les categories femenines els clubs que ja han confirmat la seva presència al torneig són els següents:

Benjamí masculí:

RCD ESPANYOL, UE FORNELLS, FC BARCELONA, UE FIGUERES, UE SABAT, UE BREDA, L'ESCALA, AQUA HOTEL FC, PALAMÓS, PERALADA i UD CASSÀ (2 equips)

Aleví masculí:

AT. BISBALENC, PERALADA, RCD ESPANYOL, UE FORNELLS, FC BARCELONA, UE FIGUERES, PALAMÓS , UE SABAT, BASE VILOBÍ, AQUA HOTEL FC i UD CASSÀ (2 equips)

Aleví femení:

GIRONA FC, UE PORQUERES, FC BARCELONA, VIC RIUPRIMER, UE FIGUERES, WOMANS BCN, RACING BLANENC i UD CASSÀ.

Infantil femení:

INFANTIL FEMENÍ, L'ESTARTIT, GIRONA FC, CALA GUIDÓ, UE PORQUERES, UE OLOT, UE FIGUERES, WOMANS BCN, UE CORNELLÀ DE TERRI, RACING BLANENC, LA VALL D'EN BAS i UD CASSÀ.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version