Canal Ajuntament

Hostalric. Hostalric celebra el proper cap de setmana la Fira de Sant Miquel

El certamen arriba a la 22a edició amb l’objectiu de recuperar l’antiga fira de Sant Miquel que es feia a la vila a principis del segle XX. En els seus inicis, aquesta fira era un referent a la comarca de la Selva i comarques veïnes ja que era la cita anual més important de ramaders i agricultors de la zona que feien els seus negocis en el marc d’aquest certamen.

 

Fa 22 anys, l’entitat de l’Ateneu va voler recuperar aquesta fira i pocs anys després la va assumir l’Ajuntament arribant ja a la 22a edició. Conjuntament amb la Festa Major i la Fira Medieval, la Fira de Sant Miquel és un dels esdeveniments més importants i esperats a la vila. 

La Fira, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de setembre, ocuparà espais emblemàtics del centre de la vila des de l’Ajuntament al carrer Major, passant per la plaça dels Bous i també de la Via Romana. S’hi podran trobar activitats per a totes les edats com ara espectacles infantils, teatre, concerts, visites guiades a la fortalesa i el castell d’Hostalric, sardanes, trobada de puntaires, el primer concurs de parxís, una botifarrada popular o parades de productes artesanals. 

Paral·lelament a la Fira de Sant Miquel, aquests dies també es celebra el Gastroart

 

 Programa 22a Fira de Sant Miquel

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament d’Hostalric

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 
 
 
Foto: La Selva Comunica

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version