Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Santa Coloma de Farners tanca la Festa Major 2012 amb un gran èxit de participació a les activitats que s’hi han fet

Han estat dies intensos d’una festa que va arrencar divendres passat amb el pregó de l’arquitecte Marc Cuixart i amb el sopar popular amb més de 1000 comensals que van omplir la plaça Farners. Les barraques, l’oferta musical per als joves, han omplert de gom a gom el parc de Sant Salvador en tots els concerts que s’hi han fet. Enguany també ha tingut lloc en aquest espai el concurs Romaguera Sona, per a grups musicals de la comarca de la Selva.

 

Hi han participat sis grups i els guanyadors han estat els Banda Bandarra, un grup que va néixer a Santa Coloma de Farners. El premi que han rebut aquests joves consisteix en un stage de producció a la Mirona, un concert a la Festa de la Ratafia a Santa Coloma de Farners i una actuació al Festival Collita 2012 a la Mirona. 

Durant aquests dies, Santa Coloma ha ofert un ampli ventall de possibilitats de lleure que han anat des de balls i concerts a l’envelat, una matinal d’activitats infantils al parc de Sant Salvador, una trobada de cotxes clàssics, gegants i capgrossos o audicions de sardanes. 

Aquest dilluns, festa local a la capital de la Selva, s’ha fet ofici solemne, en honor del patró Sant Dalmau Moner, un ofici que ha estat presidit pel Bisbe de Girona, Francesc Pardo. 

 

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 

 

 

Foto: La Selva Comunica

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version