Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Taller TOP10 dels Pressupostos participatius

El procés de pressupostos participatius de 2021 arriba a la fase de pre-selecció per la votació final. El taller TOP 10 es farà el dimarts dia 6 de juliol a les 20:00h al pati de Can Trinxeria.

Vine al taller TOP10 i podràs decidir les propostes que passaran a la fase final de la votació. En aquesta fase es farà una exposició dels projectes aptes per poder-ser realitzar, es tracta d'un taller on revisar les propostes i seleccionar entre 10 i 15 finalistes que es portaran a la votació final. Els pressupostos d'enguany es doten amb un màxim de 80.000€ per realitzar el projecte guanyador. 

Les normes que s'han tingut en compte per validar les propostes acceptades son:

Ser inversions d’interès públic, que no tinguessin un cost de manteniment extraordinari, i que no suposessin la contractació de nou personal.Donar resposta a una necessitat concreta i ser diferents a les propostes guanyadores de les edicions anteriors.Ser de competència municipal.Ser tècnica i econòmicament viables.Respectar el marc jurídic legal i no contradir els plans municipals aprovats.No podien ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius.Cap proposta podia superar els 80.000€

Aquí pots veure el llistat de propostes vàlides. També pots consultar les que no complien amb els requisits necessaris aquí.

Participa i decideix quins son els projectes finalistes! Per inscriure’t al taller i consultar tota la informació fes clic aquí: https://participa.cassa.cat L’aforament és limitat, ja t'hi pots inscriure!

QUAN: Dimarts 6 de juliol a les 20 h  

ON: Pati de Can Trinxeria

 

16240347072021-06-17 - pressupostos participatius.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version