Canal Ajuntament

Tossa de Mar. Rodatge de la pel·lícula 'What about love'

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Gondola Films i l’Ajuntament de Tossa de Mar es complauen a convidar-te a la presentació del rodatge de la pel·lícula What about love que tindrà lloc el proper dilluns 24 de setembre a les 13.30 h, a la plaça de l’Ava Gardner, dins del recinte de la vila vella de Tossa de Mar.  

 

La pel·lícula What about love, dirigida per Klaus Menzel, protagonitzada per Marielle Jaffe i Miguel Ángel Muñoz, i en què també intervenen Sharon Stone, Andy García i José Coronado, s’està rodant a la Costa Brava i en poblacions com Tossa de Mar, fins l’1 d’octubre. 

La pel·lícula, produïda per Castel Film, Accident Film i Gondola Films, transcorre a diversos països d'Europa, entre els quals Romania i Catalunya, a més dels Estats Units. 

El nucli urbà de Tossa de Mar són alguns dels escenaris on s’està rodant la producció. En aquestes seqüències hi participaran José Coronado, Miguel Ángel Muñoz i Marielle Jaffe, mentre que l’actriu Sharon Stone i l’actor Andy Garcia ja han rodat les seves escenes als Estats Units.  

La presentació anirà a càrrec de l’alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich i Ramon Ramos, conseller director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que col·labora en aquesta pel·lícula, i també del director de la pel·lícula, Klaus Menzel, la productora de Gondola Films, Sara Fijo, així com dels actors José Coronado, Miguel Ángel Muñoz i Marielle Jaffe. 

Els mitjans de comunicació que ho sol·licitin podran entrevistar als actors. Així mateix, els mitjans podran estacionar els seus vehicles a l’aparcament d’es Racó, situat davant la vila vella de Tossa de  Mar. A la fi de la presentació se servirà un refrigeri.  

Agrairíem ens poguessis acompanyar durant l’acte de presentació. 

 

Dia:   Dilluns, 24 de setembre de 2012 

Lloc: Plaça de l’Ava Gardner, dins recinte vila vella de Tossa de Mar

Hora:   13:30 hores 

 

Per a més informació i entrevistes: Premsa Patronat 

Jordi Caupena mòbil 620 208 255 Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Verònica Mas mòbil. 686 363 656 Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version