Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera celebra la tercera reunió del comitè d'avaluació i seguiment del pla de barris

Llagostera ha celebrat aquest dijous 20 de setembre la tercera reunió del Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris finançat amb el fons del Programa de Barris, que comporta una inversió de 5 milions d’euros fins al 2013. D’aquests, 3.750.000 euros (75 %) els aporta la Generalitat de Catalunya i els 1.250.000 euros restants (25%) l’Ajuntament de Llagostera.

 

El pressupost executat fins avui és de 932.140,52 euros, xifra que representa un 18,64 % sobre el total.

 

Durant el període 2009-2011 s’ha executat prop del 90% de les actuacions i inversions previstes, la majoria dins d’àmbits socials i la rehabilitació de Can Caciques.

 

El nivell d’execució del Pla de Barris de Llagostera pel que fa a l’anualitat 2011-2012 ha vingut marcada per la prudència a l’hora d’executar determinades inversions previstes que no tenen garantit el seu finançament a curt termini degut als problemes de liquiditat de la Generalitat de Catalunya.

 

En aquest sentit, el regidor responsable del Pla de Barris, Ramon Soler i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria han explicat que s’han prioritzat les actuacions socio econòmiques per sobre de les inversions.

 

Amb tot Fermí Santamaria ha volgut deixar clar que “en cap cas s’ha deixat de banda ni es renuncia a fer la carretera, que independentment de que forma part de les actuacions del Pla de Barris és un deute històric”. En aquest sentit confia que en els propers pressupost de la Generalitat s’inclogui la partida corresponent.

 

S’adjunta documentació referent al grau d’execució de les actuacions presentada durant el Comitè d’Avaluació. 

 

S’adjunta foto de lliure distribució.


 Presentació
Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version