Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Txe Roimesser presenta la seva obra de denúncia social al Cicle Joviart

L’exposició s’inaugura el proper 4 d’abril a les 8 del vespre a la Sala La Coma. El Dia Internacional de l’Art es durà a terme una acció denúncia anomenada ‘Compra la pública’

El Cicle d’art juvenil de Cassà de la Selva, el Joviart, obre novament les portes del 4 al 20 d’abril amb l’exposició de denúncia social de la cassanenca Txe Roimesser.

L’onzena exposició del Joviart tracta la crítica al canvi de model universitari i es podrà visitar a la Sala La Coma (Plaça de la Coma, 1). La inauguració tindrà lloc el 4 d’abril a les 8 del vespre.

El Joviart Cassà pretén ser una plataforma de difusió d’art de joves talents amb l’objectiu de facilitar-los l’oportunitat de mostrar les seves obres i apropar l’art a la població.

Com a activitat complementària, i en el marc del Dia Internacional de l’Art, el diumenge 13 d’abril es durà a terme una acció denúncia anomenada ‘Compra la pública’. Els actes del Dia Internacional de l’Art s’organitzaran al llarg de tot el cap de setmana al centre de Girona però també a les comarques gironines.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version