Canal Ajuntament

Figueres. Inscripcions als cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística

Del 12 al 28 de setembre es fan les inscripcions dels cursos de català per a adults de l'Oficina de Català de Figueres. L'oferta és de 18 cursos: 8 de nivells bàsics (A1), 2 d'elementals (A2), 4 d'intermedis (B), 3 de suficiència (C) i 1 curs de nivell superior (D).
També hi ha cursos semipresencials per Internet amb tutories, el Parla.cat, que ofereix tots els nivells d'Intermedi 1 (B) fins a Suficiència 3 (C), i cursos a distància de nivell superior (D).  Els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística s'estructuren en tres períodes: d'octubre a febrer i de febrer a juny; seguidament, es programen els intensius d'estiu (juliol i agost). En acabar, es fan les proves homologades que permeten obtenir els certificats oficials de la Direcció General  de Política Lingüística. La previsió és que en el període d'octubre a febrer s'hi inscriguin prop de 600 persones.
L'Oficina de Català de Figueres també organitza el Voluntariat per la llengua, el programa que facilita que les parelles lingüístiques es trobin i parlin en català. Per als alumnes i les parelles, es proposa un gran ventall d'activitats amb avantatges i descomptes, en col•laboració amb empreses i entitats.  La novetat és que l'Oficina de Català de Figueres està ubicada a la seu de la Fundació Clerch i Nicolau, al carrer Nou, 53, on l'any passat ja va començar a impartir-hi cursos. La inauguració del curs 2012-2013 es farà el proper 25 d'octubre a La Cate.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version