Canal Ajuntament

Premi Diputació de Barcelona a Accions innovadores en la gestió de l'hàbitat urbà

Dijous vinent, 9 de juliol, es donaran a conèixer els guanyadors del Premi Diputació de Barcelona a Accions innovadores en la gestió de l’hàbitat urbà. El Premi, organitzat conjuntament amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), té com a voluntat reconèixer l'esforç dels arquitectes o equips d'arquitectes que treballen dintre de les administracions públiques locals. En la mateixa sessió es presentarà el veredicte de la 3a Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona, la 8a Mostra d'Arquitectura Catalana del Vallès i el Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, en el qual es destaquen intervencions que, des de l’arquitectura, el paisatgisme i l'urbanisme, ajudin a millorar l’entorn urbà.

L'acte, que es podrà seguir en directe a partir de les 20.00 h a través del canal Youtube del COAC, tindrà lloc als Jardins d'Interior d'Illa de la Torre de les Aigües, a la Dreta de l'Eixample de Barcelona, i comptarà amb un concert en directe a càrrec de la Fundació Grupo SIFU, que treballa per la integració sociolaboral de persones amb discapacitat, sota la direcció artística del violinista Oriol Saña.

Mostres d'Arquitectura

El programa Mostres d'Arquitectura Catalana recull l'herència de les Biennals, Triennals i Premis d'Arquitectura organitzats des de les diferents seus col·legials, amb l'objectiu de posar en valor el treball dels arquitectes arreu del territori català. L’acte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Fundació Grupo SIFU, l'Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l'Eixample i l'Associació de Comerciants i Professionals Cor Eixample.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version