Canal Ajuntament

Jornada tècnica sobre l’autoconsum amb energia fotovoltaica

Es farà el dimarts 15 de març a Manresa i està adreçada a particulars, tècnics, instal·ladors i Ajuntaments

El dimarts 15 de març es farà una jornada tècnica sobre autoconsum d’energia fotovoltaica, amb l’objectiu de donar a conèixer la  legislació vigent (especialment pel que fa la “taxa al sol”) i veure diversos exemples tan en l’àmbit privat com públic. La jornada està dirigida a tècnics, instal·ladors, tècnics municipals i persones particulars interessades en l’autoconsum fotovoltaic i tindrà lloc a les 5 de la tarda a la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.

Aquesta jornada vol donar resposta als dubtes que s’han generat arrel de la publicació de Reial Decret 900/2015 sobre l’autoconsum. Fa unes setmanes ja es va realitzar una jornada centrada en l’energia geotèrmica, que va tenir una molt bona assistència de públic. 

La jornada sobre energia fotovoltaica és organitzada de manera conjunta per l’Agència Comarcal de l’Energia del Bages (del Consell Comarcal del Bages), la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, el Gremi d’Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i Berguedà, i la Intercol·legial Tècnica -formada pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya-. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de qualsevol dels organitzadors.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version