Canal Ajuntament

Articles

Calonge. El F'estiu de Calonge i Sant Antoni comença omplint el pati d'armes del castell jazz

Gili – Romaní Hot Jazz Cats enceta el festival que avui continuarà amb les cobles Sant Jordi i La Principal del Llobregat

Gili – Romaní Hot Jazz Cats van ser els encarregats d’obrir ahir el festival de música F’estiu de Calonge i Sant Antoni, Amb el pati d’armes del castell ple, la banda de jazz va oferir un concert amb un repertori que que va incloure Basin Street Blues, Confessin’ o Jazz Cat Blues, entre d’altres, i que va acabar amb What a Wonderful World. La música de jazz va anar acompanyada de ball per part d’algunes parelles de balladors de lindy hop. La trompeta i veu de Ricard Gili, qui fou director de la Locomotora Negra, el clarinet d’Oriol Romaní, el piano de Federico Mazzanti, el contrabaix de Queralt Camps i la bateria de Xavi Hinojosa van ser els encarregats de donar el tret de sortida a la tercera edició del festival de música F’estiu, que avui divendres continuarà amb l’actuació de les cobles Sant Jordi i La Principal del Llobregat. 

Les sardanes han estat presents al F'estiu des de la primera edició. En la programació del concert de sardanes sempre s'ha buscat la qualitat i també l'orginalitat, plantejant reptes i propostes que tinguin un punt d'especial i diferent. Enguany, tornarà el concert a dues cobles, amb la Sant Jordi i la Principal del Llobregat, on també està previst que s’estreni una nova composició.

El concert de sardanes tindrà lloc avui divendres, 11 d’agost a les 22 h al castell de Calonge.  Les entrades estan disponibles a www.calongeisantantoni.cat.

Tercera edició del F’estiu de Calonge i Sant Antoni

El Festival de Música F’estiu arriba enguany a la tercera edició i programa 6 concerts de diversos grups del panorama musical català. Després de Gili – Romaní Hot Jazz Cats serà el torn de la Cobla Sant Jordi i La Principal del Llobregat, el divendres 11 d’agost, i el festival seguirà amb l’actuació de la Gio Symphonia sota la direcció de Marc Timón que interpretarà els clàssics del cinema. La següent setmana el F’estiu continuarà amb Els Amics de les Arts, el dijous 17 d’agost, Elena Gadel el divendres 18 d’agost i tancarà el festival Manu Guix & The Veterans el dissabte 19 d’agost.1691741670dsc_8287.jpg
1691741671dsc_8365.jpg
1691741671dsc_8238.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version