Canal Ajuntament

Calonge. El castell de Calonge acull una jornada sobre capacitació en digitalització i ajudes en subvencions públiques organitzada per l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà

L’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà organitza aquest dijous 19 de novembre una jornada de capacitació en digitalització i ajudes en subvencions públiques. La jornada tindrà lloc al castell de Calonge, i començarà a les 9.30 h amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde, Jordi Soler i la presentació a càrrec de la presidenta de l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà, Eulàlia Puig. Durant el matí hi participaran Martí Domínguez i Iban Morillas de Fi Group, consultora especialitzada en l’assessorament a empreses en la gestió del finançament R+D+I. Amb 20 anys d’experiència en el sector, l’empresa compta amb 37 oficines a 12 països de 3 continents i un equip humà de més de 1.200 persones.

La primera ponència, a càrrec de Martí Domínguez, girarà al voltant de com gestionar vendes i comunicació a través de les noves eines, i com organitzar i produir un webinar. La segona conferència, a càrrec d’Iban Morillas, s’endinsarà en com finançar la innovació i la transformació digital en l’àmbit regional, nacional i europeu. Totes dues conferències estaran moderades per Lali Oms, consultora i especialista en implantació de metodologies d’emprenedoria corporativa.

Per participar en la jornada cal fer la inscripció prèviament al 972 609 411 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . La inscripció és gratuïta per les sòcies de l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà i té un cost de 30€ per les no sòcies.

Aquesta jornada està organitzada per l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, l’oficina Activa i l’Institut Català de les Dones.

1605690147049_CARTELL DONES EMPRESARIES_AF.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version