Canal Ajuntament

Blanes. Blanes s’adhereix al moviment global ‘Alerta Roja: Fem Esdeveniments’ que aplegarà 21 països el 30-S

Demà dimecres, coincidint amb el 30 de setembre, Blanes se sumarà al moviment global ‘Alerta Roja: Fem Esdeveniments’ amb una performance que es projectarà a la façana principal de l’Ajuntament de Blanes. El consistori blanenc s’ha adherit a la iniciativa de la mà de l’empresa d’esdeveniments blanenca ‘Franma’, i a través del Departament de Cultura i Festes s’ha posat en contacte amb les entitats culturals i artístiques del municipi perquè tinguin coneixement de l’acció i objectius de la mateixa.

La performance consistirà en il·luminar de color vermell la façana principal de l’edifici consistorial blanenc, al Passeig de Dintre 29, acompanyat del logotip que identifica la campanya, que s’ha editat en tres idiomes: català, castellà i anglès perquè tothom arreu del planeta pugui triar-lo. Es tracta de fer una acció de visibilització, unió i cohesió del sector de l’espectacle, artístic, cultural i d’esdeveniments, en un moviment internacional que fins al moment ja aplega 21 països d’arreu del planeta.

L’anterior jornada reivindicativa va ser el 17 de setembre

El moviment ‘Alerta Roja: Fem Esdeveniments’ ja va realitzar la seva primera acció reivindicativa el passat 17 de setembre. Ara, l’objectiu de l’acció que tindrà lloc demà dimecres, 30 de setembre, és ampliar el caràcter representatiu del sector de l’espectacle i els esdeveniments d’entreteniment i culturals, obrint-se a la creativitat de tota mena: artístiques, corporals, tècniques, musicals, etc.

A més a més, en aquesta nova acció reivindicativa es dóna l’oportunitat perquè hi participin les ciutats que no van poder estar presents el passat 17 de setembre, i s’ha ampliat a tothom que vulgui afegir-s’hi arran de la bona acollida que ha tingut la iniciativa de fa dues setmanes. L’acció tindrà lloc aquest dimecres entre les 8 del vespre –quan es comença a fer fosc i la il·luminació serà més efectista- i les 11 de la nit del mateix dia, 30 de setembre.

El color vermell serà la nota visual dominant que vol despertar la consciència social i mediàtica sobre l’alarmant i preocupant situació del sector. En l’acció del passat 17 de setembre van participar-hi 25 ciutats d’arreu de l’estat espanyol, on es van il·luminar amb color vermell espais públics, privats i de particulars.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version