Canal Ajuntament

Altafulla. Sortegem dues inscripcions gratuïtes per al triatló Just Tri Series d'Altafulla que se celebrarà el proper 10 d'octubre

’Ajuntament d’Altafulla i Sport No Limit sortegem dues inscripcions gratuïtes per al triatló Just Tri Series d’Altafulla que se celebrarà el proper 10 d’octubre.

Per a participar al concurs només has de seguir la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Altafulla (https://www.facebook.com/ajuntament.altafulla), compartir la publicació que anuncia el concurs i clicar 'M'agrada' a la publicació. Els que ja siguin seguidors de la pàgina només hauran de compartir i clicar 'M'agrada' a la publicació. 

Les dues persones guanyadores podran escollir en quina de les dues curses volen participar:

- Sprint

- Super Sprint

El concurs es tancarà el proper divendres 25 de setembre de 2020 a les 12:00 hores; i el sorteig es realitzarà el mateix divendres 25 a les 14:00 hores. 

Els guanyadors s'anunciaran el mateix dia 25 de setembre a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Altafulla que també es compartirà a la pàgina de Facebook.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla es posarà en contacte amb les dues persones guanyadores del concurs a través d'un missatge privat de Facebook per poder tramitar correctament la seva inscripció. 

En cas que no responguin a aquest missatge en un termini de 24 hores, el premi s'atorgarà a un altre participant del concurs. 

Per a més informació i inscripcions, visiteu el web https://justriseries.com/ca/altafulla.  La inscripció inclou un record commemoratiu, avituallament post-meta i foto de meta gratuïta. Cal destacar que, per seguretat arran de la Covid-19, les inscripcions no es podran fer a última hora.

1600494546c2195dcc-7b3b-459c-9d00-74d365e71bd1.JPG


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version