Canal Ajuntament

Calonge. El govern de Calonge i Sant Antoni aprova l'actualització del projecte de Mas Pere, que rebaixa el cost en 607.000€

L’Ajuntament de Banyoles ha editat una guia interactiva amb la programació d’activitats turístiques que s’ofereixen des de l’Oficina de Turisme de l’Estany per als mesos d’agost i setembre. La guia, que es pot trobar a la pàgina web de Turisme Banyoles (www.turisme.banyoles.cat), inclou més d’una cinquantena de propostes.

La guia, que a partir d’ara serà bimensual, s’ha editat en format interactiu perquè els usuaris que vulguin participar a les activitats accedeixin directament a la fitxa que inclou la informació detallada de l’activitat.

La programació inclou més de 50 activitats que es portaran a terme durant els mes d’agost i setembre de descoberta de l’entorn, familiars, d’oci, esportives i culturals. De l’agenda, en destaquen cinc noves propostes com una ruta per descobrir el travertí en Tren Pinxo, un taller d’enquadernació, una ruta en BTT pels corriols i les rieres del voltant de l’Estany o un joc de pistes sobre Banyoles.

La programació inclou també les activitats organitzades per l’Àrea de Cultura, com les visites guiades a la Banyoles medieval, al jaciment de Vilauba, al Parc Neolític de la Draga o als museus de Banyoles; així com propostes de l’Ajuntament de Porqueres, com la visita a l’estudi-taller de Carles Fontseré.

La regidora de Turisme, Anna Tarafa, ha recordat que “la programació d’activitats turístiques estan pensades per fer a l’aire lliure, de descoberta de l’entorn i en contacte amb la natura”. En aquest sentit, Anna Tarafa ha remarcat que “són propostes dirigides a un turisme familiar i al que li agrada el contacte amb la natura, però també per a un públic de proximitat perquè també permeten descobrir l’entorn més proper als mateixos veïns i veïnes de la comarca”.

Totes les propostes d’activitats estan adaptades a les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19.

Com a novetat, aquest estiu les reserves per participar a les activitats turístiques programades es poden fer també per Whatsapp a través del número de telèfon 690 85 33 95. Totes les activitats tenen l’aforament limitat.

Oficina de Turisme

L’Oficina de Turisme de Banyoles, situada a la pesquera número 10 de l’Estany, obre cada dia de dilluns a diumenge de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 3 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. A banda de la guia interactiva amb la programació d’activitats, els usuaris també poden descarregar-se els fulletons turístics d’informació estan a disposició dels usuaris digitalment a través de codis QR que es poden descarregar als seus dispositius mòbils.

Podeu trobar la guia interactiva en el següent enllaç: https://bit.ly/30d2PUY

1596117409IMG_20180806_094418_resized_20200730_022229733.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version