Canal Ajuntament

Blanes. Blanes celebra avui dijous el ple ordinari d’aquest mes de juliol, amb vuit punts a l’ordre del dia

Avui dijous l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió plenària ordinària corresponent a aquest mes de juliol, que tindrà lloc una vegada més online, telemàticament. El ple començarà, com és habitual, a les 7 de la tarda, i inclou un total de 8 punts a l’ordre del dia. De la mateixa manera que s’ha vingut fent aquests darrers mesos, es podrà seguir en directe al perfil Facebook oficial de l’Ajuntament de Blanes https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes/

A banda dels dos primers punts a l’ordre del dia que en formen part regularment al ser ordinària –aprovació de l’acta anterior i donar compte de sentències judicials-, respecte als temes que s’han de sotmetre a votació, el primer té a veure amb les dues festes locals per al 2021. La proposta és que siguin festa a Blanes durant el 2021 les dates del 6 d’abril, l’Aplec del Vilar que se celebra sempre coincidint amb l’endemà del Dilluns de Pasqua, així com el 26 de juliol, festivitat de Santa Anna, patrona de Blanes.

El següent tema a debat serà la modificació dels estatuts de l’empresa mixta ‘Aigües de Blanes’, que té un 51% municipal i un 49% privat. Els tres següents punts a l’ordre del dia de la sessió de juliol són sengles mocions. Una és amb motiu del Dia Mundial Contra la Tracta de Persones, que precisament s’escau aquest dijous 30 de juliol, i l’han presentat conjuntament Blanes En Comú Podem i Esquerra Republicana de Catalunya.

Les dues formacions també han presentat una segona moció per investigar i reprovar al rei emèrit Joan Carles I. Per últim, la tercera proposta d’acord l’ha presentat el grup municipal del PSC, i demana desenvolupar l’Agenda 2030 i el programa d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a Blanes. El darrer punt de la sessió plenària serà l’apartat de Precs i Preguntes. 

1596117398Ple Municipal 25 Juny 2020 - OK.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version