Canal Ajuntament

Blanes. L’Ajuntament de Blanes alerta sobre la caducitat de les targes-moneder dels menjadors escolars

Des de l’Ajuntament de Blanes s’ha alertat en relació a la caducitat de les targetes moneder que es van estar repartint durant els mesos de confinament per la COVID-19 a les famílies beneficiàries d’ajuts de menjador escolar. Durant aquells mesos es van repartir més de 700 targetes, en una acció coordinada des de l’Ajuntament de Blanes.

L’objectiu va ser poder per garantir que els nens i nenes del curs 2019-2020 tinguessin garantit el servei de menjador que no podien seguir rebent a través dels centres escolars tancats per la pandèmia. Al llarg dels darrers mesos, la Generalitat de Catalunya ha anat carregant periòdicament diverses quantitats econòmiques a les targetes perquè les famílies o tutors responsables dels infants anessin a botigues i comerços de queviures per comprar menjar.

Ara, el Departament d’Educació de la Generalitat, a través del Consell Comarcal de la Selva que gestiona aquest servei de manera coordinada amb l’Ajuntament de Blanes, ha informat que aquestes targetes moneder només es podran utilitzar fins el proper divendres, 31 de juliol. Això vol dir que a partir de l’1 d’agost les targetes deixaran de ser operatives, de manera que el saldo que quedi pendent de gastar ja no es podrà utilitzar.

Tot i que les targetes quedin sense saldo a partir del proper cap de setmana, s’ha alertat que cal que les famílies conservin les targetes en bon estat i les retornin a la seva escola corresponent el proper mes de setembre, quan comenci el curs escolar 2020-2021. Serà llavors quan el Departament d’Educació de la Generalitat s’encarregarà de detallar a les respectives famílies la mecànica que caldrà seguir per retornar les targetes. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version