Canal Ajuntament

Blanes. El nombre total de pacients ingressats per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella continua sent de 3 persones

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha avançat respecte la comunicació setmanal que sol fer per donar compte d’un lleuger canvi que hi ha hagut respecte els pacients tractats per COVID-19 als seus dos centres de Blanes i Calella. A l’Hospital Comarcal de Blanes s’ha donat d’alta l’únic pacient que hi quedava, mentre que a l’Hospital de Calella ha ingressat un nou pacient, de manera que ara n’hi ha tres en aquest centre.

En relació als professionals sanitaris, tampoc no hi ha hagut cap novetat, de manera que continua sense haver-hi cap cas. Des de la corporació s’ha recordat que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: dur mascareta, rentar-se les mans freqüentment i mantenir la distància de seguretat.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dijous. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.995 casos positius i 1.707 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han produït un total de 819 defuncions, la mateixa xifra que ara fa una setmana.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 368 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 252 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 70 morts no estan classificades. 

1595745532Hospital Comarcal Blanes 18.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version