Canal Ajuntament

Calonge. Els comerciants de Calonge celebren un sopar conjunt al castell de Calonge i es conjuren per seguir impulsant el comerç local i de proximitat

El pati d'armes del Castell de Calonge va aplegar ahir el primer sopar de gala dels i les comerciants de Calonge. L'associació Calonge, Comerç i Empresa va organitzar aquesta vetllada per fixar-se com a filosofia l’objectiu de seguir dinamitzant els negocis del municipi i incentivant el comerç local i de proximitat. Durant l'acte, es va fer una entrega de premis, on es va reconèixer alguns dels comerços, com per exemple la categoria del més antic, es van projectar vídeos dels diversos comerços i, a través de l'alcalde Miquel Bell-lloch, l'Ajuntament va fer entrega a cadascun dels socis de l'associació d'unes mascaretes per tal que les puguin donar als seus clients. Aquesta darrera iniciativa forma part de la campanya Ajudem-nos.

A l'acte també hi van assistir membres de l'associació Sant Antoni Comerç, de la Cambra de Comerç de Palamós i de l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro-S'Agaró. Abans del sopar, l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, va adreçar unes paraules als assistents. Bell-lloch va defensar que els comerciants "son un pilar bàsic del municipi" i que "és molt important la feina que heu fet durant aquests mesos, uns mesos que ens han trencat tots els esquemes, i que han canviat el model de vida i l'economia com l'enteníem fins ara". L'alcalde també va destacar que "ara ens toca més que mai acompanyar-vos i acompanyar-nos", i que "l'Ajuntament sempre estarà al vostre costat". Per a Bell-lloch, "el nostre patrimoni comercial i empresarial és un llegat irrenunciable". 

1594905932IMG-2028.jpg
1594905932a2d8b2fb-de79-44ef-827e-32a27283b619.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version