Canal Ajuntament

Blanes. Continuen ingressats dos pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a la COVID-19 no indica cap canvi pel que fa a l’Hospital Comarcal de Blanes, després que dijous passat va ingressar-hi un nou cas. Actualment hi ha dues persones ingressades per coronavirus en aquest centre sanitari.

El mateix dijous es va donar d’alta el darrer pacient que quedava ingressat tractant-se de COVID a l’Hospital de Calella, de manera que en l’actualitat ja no hi ha cap altra persona. Pel que fa al nombre de professionals en aïllament, és manté en una sola persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dijous. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.079 casos positius i 1.651 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.727 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 808 defuncions, tres més respecte dimecres.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 358 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 245 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 76 morts no estan classificades.

1593373657Hospital Comarcal Blanes 4.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version