Canal Ajuntament

Solsona. El Consell de la Gent Gran de Solsona convoca una sessió informativa prèvia a la imminent reobertura del Club Sant Jordi

La cita serà dimecres vinent, dia 26, a les sis de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament

El Consell de la Gent Gran de Solsona preveu que de forma imminent l’Ajuntament pugui reobrir el Club Sant Jordi, que a partir d’ara serà autogestionat per aquest òrgan consultiu amb el suport del consistori. Per això, vol compartir amb la ciutadania el model de gestió que té pensat per a aquest equipament social, el seu funcionament i el tipus d’activitats que s’hi organitzaran amb voluntariat.

Per aquest motiu, el Consell de la Gent Gran organitza una sessió informativa oberta a tothom dimecres vinent, dia 26, a les sis de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament. Hi intervindran l’alcalde, David Rodríguez, i una persona en representació d’aquest col·lectiu.  

L’Ajuntament ja ha finalitzat els tràmits que fan efectiu el procés de reversió de la titularitat del Club Sant Jordi, gestionat fins a final del 2012 per Catalunya Caixa en uns terrenys municipals. En aquests moments la brigada municipal està duent a terme diversos treballs de manteniment i reparació de l’edifici per deixar-lo en condicions i a partir de la setmana vinent s’hi instal·larà una caldera de calefacció de pèl·let.

Entre altres treballs, s’hi han fet repassos del sostre i una part de la paret que es trobaven malmesos, s’han millorat les fusteries d’alumini, s’ha adequat l’exterior, s’han retirat els elements de mobiliari que identificaven l’immoble amb Caixa Catalunya, i, quan faci més bon temps, se’n repararà la coberta. De totes maneres, l’equipament podrà reobrir les portes al públic sense que aquestes actuacions pendents interfereixin en el seu funcionament.    


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version