Canal Ajuntament

Calella. Calella es promociona a Rússia

Calella està present al Road Show que se celebra a Russia des del 14 fins el 22 de febrer organitzat pel touroperador rus Tez Tours, juntament amb Santa Susanna i el Monestir de Montserrat, com a representants de l'oferta de la marca Costa de Barcelona.

Calella fa temps que  treballa per a ser una destinació de vacances prioritària pel mercat rus, és per això que les relacions amb les institucions i els principals operadors turístics emissors, i les accions promocionals sobre el propi territori s'han intensificat en els últims temps.

En aquest sentit, Calella aquests dies participa en un Road Show patrocinat per la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un viatge per a promocionar la destinació  a sis de les ciutats russes més importants emissores de turistes. L'acció més important va tenir lloc els dies 14 i 15 de febrer a la població de Novosibirsk (Siberià), ja que va tenir lloc el “festival Teztours” on estaven convidats 600 professionals i on es va celebrar un Workshop internacional amb representants d’altres països com Turquia, Bulgària, Tailàndia, Grècia i una mini-fira amb taula de treball per a cada destinació per on podien passar els professionals a demanar informació. Després es va fer  presentació de cada destinació davant els participants alworkshop.  

 

Durant la visita a Rússia, Calella entregarà material explicatiu sobre la ciutat i l'oferta turística i un pendriveque conté el vídeo promocional Moments de felicitat.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version