Canal Ajuntament

Blanes. Blanes reforça els mitjans telemàtics per facilitar la sol·licitud d’ampliació de terrasses de bars i restaurants

Arran que el passat dimarts es va fer el Decret d’Alcaldia que autoritzava l’ampliació de l’espai d’ocupació de les terrasses dels bars i restaurants, hi ha hagut diversos responsables d’establiments de restauració que s’han mostrat interessats en acollir-se a la mesura. L’únic requisit que cal complimentar és presentar una instància genèrica que es pot fer telemàticament, ja que per fer-ho presencialment cal demanar cita prèvia a l’Oficina de l’AMIC.

Ara bé, davant la dificultat que alguns responsables han manifestat per fer-ho online, i amb l’objectiu de contribuir a la reactivació econòmica de la vila, l’Ajuntament de Blanes ha implementat diverses mesures per facilitar la tramitació. Uns dels més destacades és la creació d’una drecera directa que hi ha a la plana principal del web del consistori http://www.blanes.cat/catala que enllaça amb la plana de tramitació online: encapçalada pel títol ‘Ampliació Ocupació Terrasses’.

En aquest enllaç també hi ha una Guia de Suport per complimentar telemàticament la instància per sol·licitar l’ampliació de la ocupació de les terrasses:

https://seu.blanes.cat/sta/CarpetaPublic/doEvent'APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_CATSERV&DETALLE=6269010714175951906004 D’altra banda, també s’ha ampliat l’horari d’atenció telefònica que també dóna suport a la tramitació electrònica: el 972 379 382, que funciona des de les 9’30 del matí fins les 13 h del migdia.

Paral·lelament, i amb l’objectiu de fer la màxima difusió de la possibilitat de fer tràmits telemàtics amb el consistori i com demanar cita prèvia a l’Oficina de l’AMIC, la setmana vinent es farà difusió de cartellera arreu del municipi. Es tracta que la ciutadania pugui fer tot tipus de gestions des de casa seva, online. A la plana principal del web també hi ha una drecera que enllaça amb aquesta possibilitat: https://www.blanes.cat/tramitoacasa

Un total de 144 Bars i Restaurants amb Terrassa

A Blanes hi ha 144 bars i restaurants amb terrassa repartits arreu del municipi que tenen la possibilitat de poder demanar l’ampliació de l’ocupació de l’espai públic per guanyar superfície i així poder complir els requisits de la distància de seguretat marcat per les mesures de prevenció del contagi per la COVID-19. D’aquest total de locals, ja han presentat la sol·licitud una cinquantena, i se n’han inspeccionat una quarantena. 

1590159452Terrasses Bars i Restaurants Fase 1 - 30.jpg

1590159452Terrasses Bars i Restaurants Fase 1 - 17.jpg
1590159452Terrasses Bars i Restaurants Fase 1 - 19.jpg
1590159453Terrasses Bars i Restaurants Fase 1 - 26.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version