Canal Ajuntament

Calonge. L'Institut de Calonge i Sant Antoni oferirà el curs de doble titulació Batxibac

L'Insitut Puig Cargol de Calonge i Sant Antoni incorporarà pel curs vinent la doble titulació coneguda com a Batxibac, un programa que permet a l'alumnat assolir simultàniament el títol de Batxiller i el Diplôme du Baccalauréat francès. El currículum mixt està integrat pels continguts propis del Batxillerat i pels continguts essencials per al coneixement de la llengua i la literatura francesa, a més de la realitat històrica, social, cultural i política de França. Aquesta titulació permet l’accés directe a la universitat francesa, si es desitja, o una doble via per entrar a les universitats catalanes. El Batxibac integra el temari del batxillerat espanyol amb els continguts essencials de la realitat històrica, literària i política de França. L'alumnat ha de fer un terç de l'horari lectiu del batxillerat en francès i cursar les matèries de Llengua i literatura francesa i Història de França.

L'Insitut Puig Cargol ha estat autoritzat a obrir el període de preinscripció i matrícula per aquesta doble titulació per al curs 2020-2021, que es podrà cursar tant en la modalitat de Ciències i Tecnologia com en la d'Humanitats i Ciències Socials. La preinscripció per aquesta doble titulació es farà del 27 de maig al 3 de juny.

Els avantatges del programa Batxibac són que els alumnes que el superen obtenen una doble titulació: Batxillerat i Baccalauréat, els queda convalidat el nivell B2 de francès del CECR i tenen accés a les universitats franceses en les mateixes condicions que l'alumnat del Baccalauréat francès.

Aquest programa d'excel·lència va néixer de l'acord entre l'Estat espanyol i el francès l'any 2008 i permet a l'alumnat accedir als estudis superiors i a la formació i activitat professional d'aquests dos països en condicions avantatjoses.

1589903656fotoies2.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version