Canal Ajuntament

Altafulla. Instruccions per a la gestió de la preinscripció i matriculació a les llars d'infants i a l'escola de música municipals d'Altafulla

A partir del 20 de maig i fins al 29 de maig es podrà dur a terme la preinscripció per:

Llars d’infants: Francesc Blanch i Hort de Pau

Escola de Música 

Com presentar la preinscripció i documentació

1. Preferentment per registre digital a l’Ajuntament d’Altafulla

Instància https://www.seu-e.cat/ca/web/altafulla/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/instancia-generica

 

Per a fer-ho és necessari estar donat d’alta a idCAT:  https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/Vull-identificar-me-digitalment/idcat-mobil/#bloc2

2. Per correu electrònic al centre escollit en primera opció autoritzant a la direcció del centre a registrar electrònicament la sol·licitud de preinscripció i adjuntant la documentació corresponent.

Llar d’infants Francesc Blanch: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llar d'infants Hort de Pau: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Escola de Música: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment de forma digital podran lliurar les seves sol·licituds de preinscripció de forma presencial del 27 de maig i fins el 29 de maig inclòs. Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció.

Cita prèvia llar d’infants Francesc Blanch: a partir del dimecres 20 fins el 26 de 10 a 12h trucant al  977656031 i per correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Cita prèvia llar d'infants Hort de Pau: a partir del dimecres 20 fins el 26 de 10 a 12h trucant al  977652120 i per correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Cita prèvia escola de música: a partir del dimecres 20 fins el 26 de 10 a 12h trucant al  977652060 i per correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Més informació a les web dels centres:

Llar d’infants Francesc Blanch: http://llardinfantsfrancescblanch.blogspot.com/

Llar d'infants Hort de Pau: https://escolabressolhortdepau.wordpress.com

Escola de Música: https://escolademusicaaltafulla.wordpress.com/  

Documentació a presentar i barems de l'escola de música i les llars d'infants:

Barems i documentació de l'Escola Municipal de Música curs 2020-2021

Barems i documentació de les llars d'infants municipals Hort de Pau i Francesc Blanch curs 2020-2021

Full de preinscripció de l'Escola Municipal de Música

Full de preinscripció de les llars d'infants municipals Hort de Pau i Francesc Blanch


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version