Canal Ajuntament

Solsona. L'Ajuntament de Solsona demana als vianants que circulin per la dreta per evitar creuaments i mantenir les distàncies físiques

 Una de les principals mesures per evitar el contagi del coronavirus a la via pública és mantenir les distància de seguretat entre persones. Atès que la gran majoria de voreres de Solsona són inferiors als dos metres d’amplada, l’Ajuntament demana als vianants que evitin creuar-se circulant per la vorera de la dreta, en el mateix sentit de la marxa dels vehicles, o la banda dreta de carrers estrets. Per contra, en cas que el carrer sigui de trànsit rodat i no tingui voreres i en vies interurbanes, els vianants han de circular per l’esquerra, tal com estableix el reglament general de circulació.

Avui la brigada municipal ha senyalitzat l’avinguda del Pont en aquest sentit i n’ha tancat el pas de vianants central. “Fem-ho per nosaltres. Fem-ho pels altres. Mantinguem la distància de seguretat”, diuen els rètols col·locats en la senyalització excepcional. D’aquesta manera, la regidoria de Governació vol fer més visible la mesura uns dies abans que comenci la fase zero del desconfinament progressiu. Tot i això, la senyalització no es farà en cap altre vial, motiu pel qual es demana consciència a la ciutadania per respectar la proposta, que segueix la recomanació de Protecció Civil.  

L’Ajuntament també recorda que els parcs infantils continuaran un temps precintats i recomana no fer ús dels bancs públics per evitar contagis.  


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version