Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. Riudellots engega un taller de confecció de mascaretes

L’Alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, ha comparegut aquest matí per explicar les noves mesures i les darreres novetats en el marc de l'Estat d'Alarma decretat per l'Estat espanyol per fer front al Coronavirus.

Davant de la crida del personal sanitari de la falta de mascaretes, des de Riudellots s’ha engegat un taller de confecció de mascaretes per entregar a l’Hospital Santa Caterina. Demà dimarts 24 a les 9 del matí es donarà des de l’aula de formació, als baixos de l’Ajuntament, la roba i el material per fer les mascaretes. La gent s’endurà el material a casa, on hauran de cosir les mascaretes i es recolliran a domicili per voluntaris/àries.  

Per coordinar la recollida de material i entrega de les mascaretes solidàries, els voluntaris/àries es poden afegir al grup de whatsapp creat a aquest efecte prement el següent enllaç 

A més, l’alcaldessa ha informat de l’increment de la presència del servei de vigilants municipals, mesura que es mantindrà mentre duri la situació actual. També ha explicat que el dispensari mèdic local es troba tancat i que cal trucar al CAP de Cassà de la Selva (972 46 38 82). Així mateix, es manté el servei a domicili dels Serveis Socials de Riudellots. 

L’alcaldessa ha volgut donar suport al President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, davant de la necessitat de decretar el confinament total de Catalunya, així com ha anunciat que el consistori s’afegeix als aplaudiments que cada dia es fan en agraïment als serveis que atenen la població. Finalment, ha recordat que cal sortir el menys possible de casa i que des d’avui dilluns està disponible un Certificat autoresponsable de desplaçament.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version