Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. L’Ajuntament de Riudellots reforça la presència del Servei de Vigilants Municipals durant el cap de setmana

L’Ajuntament de Riudellots reforça la presència del Servei de Vigilants Municipals durant el cap de setmanaAmb l’objectiu de reduir el màxim la mobilitat i recordar les mesures extraordinàries de confinament dels riudellotencs i riudellotenques, s’ha ampliat l’horari del servei de vigilància municipal durant el cap de setmana. 
 
En aquest sentit es seguiran fent avisos mitjançant el sistema de megafonia del vehicle logotipat del Servei de Vigilància pels carrers, urbanitzacions i veïnats del municipi.   

Des de l’Ajuntament s’ha recordar a la població que els Mossos d’Esquadra desplegaran a partir d’avui divendres i durant tot el cap de setmana controls policials específics a les principals carreteres i autopistes catalanes en el marc de l’aplicació de les mesures de restricció de la mobilitat previstes a la normativa especial vigent actualment i que el trencament injustificat del confinament domiciliari pot derivar amb importants sancions econòmiques.
 
Des de l’Ajuntament us seguim demanant que us quedeu a casa i només sortiu pels supòsits contemplats en el Decret d’Estat d’Alarma i BAN Municipal.
 

1584720278559-imagen-1584714554.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version