Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L’Ajuntament de Cassà de la Selva emet el comunicat desprès d’haver-se reunit amb els centres educatius, culturals i esportius

Amb motiu de l’entrada de la fase d'alerta del pla d'actuació del pla Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc (COVID-19) i després de la reunió urgent que s’ha fet amb els directors dels diferents centres escolars i caps de les diferents àrees de l’Ajuntament s’ha decidit aplicar diferents mesures de prevenció des d’avui mateix.

Les mesures acordades són les següents:

Els esdeveniments esportius, professionals i no professionals, que se celebrin a Catalunya es faran a porta tancada, excepte aquells en què hi participin menors d’edat, que podran anar acompanyats.

Se suspenen o s’ajornen les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. En els casos en què aquestes activitats es desenvolupin en espais amb aforament inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat, amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre els participants.

Aquestes mesures de restricció s’apliquen a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotador o organitzador públic o privat.

Se suspenen totes les activitats organitzades des dels centres escolars i que impliquin sortir fora del municipi. També s'han suspès les classes de natació que es fan com a activitat escolar.

Se suspenen les pràctiques en centres sanitaris i sociosanitaris dels alumnes d'ESO i Batxillerat que fan plans de diversificació curricular i servei o de voluntariat.

Es limita l’accés a la Residència Geriàtrica Sant Josep i se suspenen les activitats obertes a la ciutadania.

S'emetrà un nou comunicat tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version