Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera celebra una nova sessió del ple juvenil amb els alumnes de l'Institut

Si es contracten agents cívics, què faran' Quan hi va haver el temporal Glòria, qui va decidir que es tanquessin els centres educatius' Quina valoració es fa de la zona d’autocaravanes' Existeix algun pla per conscienciar i combatre les agressions contra la comunitat LGTBIQ a Llagostera' Hi ha alguna previsió que el CAP es pugui obrir 24h per no haver d’anar a altres municipis quan tenim una urgència' Es podria utilitzar més el telescopi de la biblioteca' L’ajuntament té previst instal·lar algunes fonts d’energia renovable per reduir el consum de gas o electricitat'... Són algunes de les preguntes formulades pels alumnes de tercer d’ESO que aquest dimarts han participat al Ple Juvenil de Llagostera.

Es tracta d’una iniciativa impulsada anualment per les regidories de Joventut i Educació de l'Ajuntament i els centres educatius del municipi.

A la sessió hi han intervingut l’alcalde Antoni Navarro, la regidora d’Educació Sílvia Fà i el regidor de Cultura Enric Ramionet.  Tots ells han  contestat a les preguntes dels joves regidors i regidores i han pres nota de les actuacions proposades.

Al ple també hi han assistit les regidores Pilar Aliu i Verònica Sancho de Junts per Llagostera i el regidor socialista Àlex Maqueda.

El proper 25 de març hi ha prevista una nova sessió amb els alumnes de l’Escola Lacustària i Puig de les Cadiretes. Una de les propostes plantejades pels alumnes serà incorporada al procés de participació ciutadana per decidir el destí de 40.000 euros del pressupost municipal.

158332204203032020-_DSC1878.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version