Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L’Ajuntament de Cassà aprova un pressupost continuista

El pressupost total és de 10.193.510 euros

Es destinarà un total de 273.000 euros en inversió, 123.000 euros més que l’any 2013

Les despeses en la gestió de la piscina coberta es redueixen i els ingressos recaptats a través del servei de la infraestructura augmenten.

El consistori cassanenc ha aprovat al ple municipal d’aquest vespre un pressupost de 10.193.510 euros, amb els sis vots favorables dels membres de l’equip de govern (CIU) i les set abstencions de la resta de grups municipals (ERC, SI i PSC).

L’alcalde i regidor d’Hisenda, Enric Bagué, ha destacat la “continuïtat” dels pressupostos i ha afirmat que els objectius passen per assegurar els serveis municipals, racionalitzar la gestió, reduir l’endeutament i mantenir la sostenibilitat financera. La resta de grups municipals han remarcat la cordialitat que s’ha produït en l’elaboració dels pressupostos. El regidor d’ERC, Josep Hernández, ha instat a l’equip de govern a elaborar un pla de tresoreria que detalli la forma com es faran els pagaments.

La inversió, que ha augmentat 123.000 euros respecte l’anterior any 2013, se situa en 273.000 euros. Les actuacions que es duran a terme al llarg d’aquest any seran millores energètiques, arranjaments en alguns camins veïnals, asfaltatge de determinades vies, ampliació de vorals com el del carrer Hospital, resoldre el problema amb les cunetes del camí de les Gavarres i algunes tasques de manteniment al CEIP Puig d’Arques que enguany celebra 75 anys.

Els diferents grups municipals han estat d’acord amb l’equip de govern que les prioritats passen pels serveis a les persones. ERC i SI han insistit en concretar les accions referents a la promoció econòmica del poble. L’alcalde, Enric Bagué, ha anunciat que aquestes passaran per una dinamització de l’activitat dels comerciants del municipi.

La piscina coberta dóna bons resultats

La gestió directa de la piscina coberta municipal per part del consistori està donant bons resultats. El pressupost del 2014 s’ha elaborat preveient 31.000 euros mensuals de despeses i 27.000 euros mensuals d’ingressos. Aquestes xifres han millorat notablement respecte l’anterior any.

Moció de suport a la consulta

Tots els grups municipals, exceptuant el PSC, han aprovat una moció a favor de la realització de la consulta sobre el futur de Catalunya. Miquel Àngel Chamorro, regidor del PSC, ha anunciat que “tot i estar en una posició incòmode” votava en contra de la moció per una qüestió de “coherència” amb el seu partit.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version