Canal Ajuntament

Llagostera. Les Policies Locals de Llagostera, Cassà de la Selva i Caldes de Malavella treballaran estretament per millorar la seguretat ciutadana

Divendres 7 de febrer va tenir lloc a Girona, a la seu dels Serveis Territorials de la Generalitat, la presentació de l'esborrany, que defineix la col·laboració entre els ajuntaments de Cassà de la Selva, Llagostera i Caldes de Malavella en matèria de serveis de seguretat pública. 

A la reunió hi van assistir el director dels Serveis Territorials a Girona, Albert Ballesta, la subdirectora general de coordinació de policies locals, Marta Pons, l'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, el regidor de governació de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, Sergi Mir, l'alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet i el seu regidor de governació, Marià Montsunyer. 

En la reunió s'han debatut la idoneïtat i necessitat de compartir diverses actuacions en l'àmbit de policia local per implementar sinergies que augmentin l'efectivitat dels cossos, l'agilitat en la resposta davant d'incidències i la col·laboració en la gestió mancomunada dels recursos. Als Serveis Territorials s'ha demanat la col·laboració del departament d'interior i del cos de policies. En el document presentat, que s'estudiarà a fons per tal de garantir al màxim la validesa jurídica dels acords que es volen prendre, es pretén millorar l'eficàcia i l'eficiència dels diferents cossos municipals de policia d'aquests pobles.

1581433067Unknown.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version