Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Campament i Cavalcada dels Reis de l’Orient 2019

Cavalcada dels Reis de l’Orient, diumenge 5 de gener de 2020 a Platja d’Aro (18 h) i a Castell d’Aro (20 h). Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici faran la seva desfilada pels carres més cèntrics de les dues viles amb els recorreguts habituals amb les tradicionals visites a les esglésies i les cloendes als pavellons esportius (pdf). Prèviament, el mateix dia, hi haurà Campament Reial, a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (11-13.30 h i 16-18 h) amb les haimes dels seguicis dels tres Reis on s’hi podrà lliurar la carta o el darrer xumet a l’Ambaixador Reial i participar en els taller de fanalets, maquillatge i circ.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s’adhereix a la campanya #BaltsarDeVeritat, i ni Sa Majestat ni cap dels patges o membres de la comparsa del rei negre serà una persona amb la pell pintada, gràcies a la participació de l’Associació Cultural Casaumï (Senegal). També col·laboren a les Cavalcades el Club Twirling Platja d’Aro i la banda musical local El Caliu. El seguici està format per un centenar de persones, que reparteixen 600 kg de caramels sense gluten fruit de la col·laboració del consistori amb l’Associació Celíacs de Catalunya.

Per encàrrec de Ses Majestats també s’ha tornat a editar un tríptic informatiu amb els recorreguts i una carta personalitzada repartida a les escoles i que els infants encara poden recollir a diverses dependències municipals -Oficina de Turisme, Biblioteca Mercè Rodoreda, Parc Infantil de Nadal, Castell de Benedormiens, Oficines d’Atenció Ciutadana i Centres Cívics Municipals- per omplir-la amb els seus millors desitjos, i si volen poden desar-la a partir del 27 de desembre a la gran Bústia Reial exposada a l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro (c/Pineda del Mar).

Altres propostes configuren el programa d’activitats nadalenques al municipi (pdf) són: Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar un Kia Stonic -pdf- (fins al 4 de gener 12 h); Pista de Gel a la Plaça dels Estanys -web- (fins al 6 de gener); Túnel de llum amb espectacle musical al carrer Miramar de Platja d’Aro (fins al 6 de gener), exposició del 40è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino de Castell d’Aro -pdf- (del 22 de desembre al 6 de gener), el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens al Palau d’Esports i Congessos de Platja d’Aro -pdf-  (del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener) o Pessebre Vivent de Castell d’Aro -web- (22, 25, 26, 29 de desembre i 1 de gener).


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version