Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles, Quart, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols demanen un servei de bus directe a l’Hospital Santa Caterina

 

Els alcaldes de Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles, Quart i l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro s’han reunit aquest dilluns a l’Ajuntament de Llagostera amb la voluntat de millorar el servei d’autobús entre les respectives poblacions i l’Hospital Santa Caterina. Tot i no poder assistir a la reunió per raons d'agenda, l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s'afegeix a aquesta petició. 

En aquest sentit els 6 ajuntaments han acordat demanar formalment al Consorci del Transport públic de l’Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) la modificació d’alguns traçats de les actuals línies de transport regular per tal que facin parada a l’Hospital Santa Caterina, ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, ha explicat que són molts els veïns i veïnes que diàriament tenen la necessitat de desplaçar-se fins a l’Hospital Santa Caterina sense poder-ho fer "amb condicions raonables de temps i espera amb el transport públic actual".

Està previst que properament els municipis facin arribar aquesta demanda als responsables de l’Autoritat Territorial de Mobilitat de Girona.

1572977136Unknown1.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version