Canal Ajuntament

Blanes. La Ciutat Esportiva Blanes acull una Fira Empresarial per primera vegada

Des que es va posar en marxa la Ciutat Esportiva Blanes, el febrer de l’any 2011, ja ha acollit un gran nombre de proves i campionats esportius d’abast mundial, europeu, estatal i nacional. Ha comptat amb una unànime valoració positiva de tots els organitzadors que han vingut aquí per fer-hi els seus esdeveniments, que no s’han estalviat elogis a l’hora de descriure les prestacions d’aquest equipament situat estratègicament a cavall entre Barcelona i Girona.

Ara bé, darrerament l’Ajuntament de Blanes ha començat a potenciar d’altres tipus d’activitats no esportives per promoure la versatilitat i polivalència de la Ciutat Esportiva Blanes. Una primera prova pilot van ser fa uns anys les festes de carnaval, i la veritable prova de foc superada amb escreix amb matrícula d’honor ha significat aquest 2019 l’allotjament de la Festa dels Súpers On tour, que va portar fins aquí milers de persones el passat 30 de març.

Primer esdeveniment comercial allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes

Aquest mes d’octubre ha significat un nou pas en aquesta mateixa direcció, amb l’allotjament d’una Fira d’Instal·ladors, Enginyers i Arquitectes organitzada per una empresa de Blanes d’àmbit nacional, Mafonsa S.L.. La fira ha tingut lloc dimecres i dijous passats, 2 i 3 d’octubre, i ha comptat amb una trentena d’estands d’expositors professionals que s’han allotjat a la part alta de la grada de la pista blava.

Al llarg d’aquests dos dies es calcula que l’han visitat unes 800 persones, que van poder passejar-s’hi durant dues tardes, des de les tres del migdia fins les vuit del vespre. Des de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes s’està treballant perquè en el futur es puguin seguir allotjant d’altres fires i esdeveniments empresarials a la Ciutat Esportiva Blanes.  

L’empresa Mafonsa S.L. està especialitzada en la distribució de material de fontaneria i sanitaris, amb primeres marques d’aquest sector. Actualment compta amb sis punts de venda repartits entre les comarques gironines i barcelonines: Blanes, Girona, Banyoles, Santa Coloma de Farners, Lloret i Pineda de Mar. 

1570309674Fira d'Expositors 2.jpg

1570309674Fira d'Expositors 4.jpg
1570309674Fira d'Expositors 8.jpg
1570309674Fira d'Expositors 10.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version