Canal Ajuntament

Calonge. Les escoles de Calonge i Sant Antoin celebren la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, en col·laboració amb les escoles Pere Rosselló, La Sínia i Llevantí de Mar. Durant aquests dies s'organitzen diverses activitats a les escoles que van des de tallers de reparació i manteniment de bicicletes fins a tallers de multes i una pedalada conjunta amb tots els alumnes de quart de les tres escoles, que tindrà lloc el proper divendres 4 d'octubre al matí. 

Les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura estan organitzades per l'Àrea de Medi Ambient, conjuntament amb les escoles Pere Rosselló, La Sínia i Llevantí de Mar, i compten també amb la col·laboració de la Policia Local. Les activitats es desenvolupen en horari lectiu i s'adrecen als alumnes de segon, quart i sisè. 

L'objectiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. 

157002231620170922-foto-ajuntament-calonge.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version