Canal Ajuntament

Solsona. Reordenació de la mobilitat a la zona poliesportiva

Guanyar espai d’estacionament per evitar col·lapsar els carrers limítrofs a la zona esportiva en dies de campionats i millorar-ne la seguretat viària. Aquests són els objectius de la reordenació de la mobilitat al carrer d’en Salvador Espriu, que es durà a terme la setmana vinent.

Aquest vial passarà a ser unidireccional en sentit de baixada des de l’encreuament amb el carrer de Pere Màrtir Colomés fins al de Joaquim Blume i exclusivament de pujada en el petit tram comprès entre Pere Màrtir Colomés i la plaça dels Ocells. Així mateix, al llarg de tot el carrer se senyalitzaran places d’estacionament en bateria a la banda dreta en sentit descendent. Actualment són en línia al tram inferior del vial, mentre que al superior no n’hi ha de senyalitzades.     

L’alcalde i responsable Governació, David Rodríguez, explica que el veïnat ha demanat en diverses visites de barri que s’actuï en la mobilitat de la zona esportiva, ja que “en dies de partits i campionats no hi ha suficient espai per al doble sentit de circulació, atès el volum de vehicles aparcats”.

1568759059SalvadorEspriu_inf1.jpg
1568759060SalvadorEspriu_inf2.jpg
1568759060SalvadorEspriu_sup2.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version