Canal Ajuntament

Lloret de Mar. La Policia Local de Lloret intensifica les seves actuacions durant la Festa Major de Santa Cristina

La Policia Local de Lloret va presentar ahir el balanç de xifres de la campanya especial que s’havia activat amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina i que es complementa al dispositiu d’estiu que es troba en funcionament des de principis de juny.

Des del 20 al 29 de juliol s’han reforçat els dispositius de seguretat i s’han cobert més d’una vintena d’activitats de Festa Major algunes d’elles en coordinació amb Mossos d’Esquadra; amb Guàrdia Civil, per les competències marítimes; i amb Policia Nacional, pels temes d’estrangeria. Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana ha explicat que “han estat uns dies de treball però  el resultat és satisfactori i sense incidents destacables”. En total s’han obert 279 infraccions administratives entre les que destaquen les 103 vinculades a l’ordenança de civisme i convivència (principalment 35 per tinença de drogues, 23 per prostitució i 13 per venta ambulant). El regidor de Seguretat Ciutadana explica que “Gran part d’aquestes infraccions han estat abonades immediatament pels agents amb una recaptació de 7.535€”.

A banda dels incompliments d’ordenança de civisme també s’han obert 164 diligències penals amb 24 detinguts; s’han diligenciat 14 accidents de trànsit amb ferits lleus i un greu per atropellament i s’han instruït 5 delictes contra la seguretat de trànsit per positiu en alcoholèmia. Pel que fa l’ordenança d’Habitatge d’Ús Turístic s’han tramitat deu denúncies, 1 per no tenir llicència i 9 per molèsties.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version