Canal Ajuntament

Blanes. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, s’ha reunit avui amb el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez

El despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat avui al matí una reunió de treball de l’alcalde, Àngel Canosa, amb el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez. També els ha acompanyat el responsable territorial de la Zona Portuària Nord, Joan Pere Darbra, així com el guardamolls del port de Blanes, Jordi Framis.

Durant la trobada, l’alcalde ha explicat al gerent que precisament un dels objectius que l’interessa aprofundir a l’Ajuntament de Blanes és refermar els vincles de la ciutat amb les institucions i entitats relacionades amb el port pesquer i el port nàutic, obrir-se més al mar. Àngel Canosa ha recordat que fins al moment ja s’han mantingut sengles reunions amb el patró major de la Confraria de Pescadors, i amb el gerent del Club de Vela Blanes, entre d’altres.

Per la seva banda, Joan Pere Gómez, ha parlat sobre el Pla d’Inversions 2019-2023, que compta amb 19 M€ de pressupost, per invertir als vuit ports de la Zona Portuària Nord. D’aquesta quantitat, 1’2 M€ es destinaran a Blanes, principalment per a dues actuacions: la urbanització de l’esplanada del vial del port i la substitució de la coberta de l’actual llotja de pescadors. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version