Canal Ajuntament

Blanes. La Policia Local de Blanes ha incorporat la nova uniformitat dels cossos policials de Catalunya

Aquesta setmana, coincidint amb la celebració de la Festa Major de Santa Anna, els agents i oficials de la Policia Local de Blanes han incorporat el vestuari i elements que corresponen a la nova uniformitat dels cossos policials de Catalunya. Des d’ara, la Policia Local de Blanes vesteix d’acord amb la nova uniformitat sorgida arran del procés d’homogeneïtzació dels uniformes dels 215 cossos policials d’arreu del país en un sol model.

Amb aquest canvi, es referma la imatge corporativa comuna als cossos policials que operen a Catalunya, ja que és molt similar a la dels Mossos d’Esquadra. El nou uniforme que vesteix aquests dies la Policia Local de Blanes destaca pel canvi a una coloració més fosca, i en aquest sentit una de les modificacions més visibles és la camisa, que passa a ser de color blau nit amb distintius reflectants a les espatlles, de color groc fluor.

El sistema de seguretat pública de Catalunya determina que la coordinació de l’activitat de les policies locals també s’ha d’estendre a l’uniforme, i per això els diferents cossos d’arreu del país s’hi estan adaptant. Actualment la plantilla de la Policia Local de Blanes la formen 73 agents i oficials, si bé s’està treballant per incorporar-hi més efectius.

Incorporació del primer vehicle híbrid al parc mòbil de la Policia Local

La incorporació del nou uniforme no ha estat l’única novetat que s’ha fet a la Policia Local de Blanes. Des d’aquesta setmana també es compta amb un nou vehicle que ha passat a formar part del parc mòbil policial. Es tracta del primer vehicle híbrid, que ha substituït un anterior cotxe-patrulla que s’ha hagut de deixar fora de servei i que, externament, té la mateixa logotipació.

Amb la incorporació del primer vehicle híbrid la Policia Local de Blanes vol contribuir a seguir treballant pel respecte amb el medi ambient, per això a l’hora de plantejar-se la substitució de l’anterior cotxe-patrulla que ha quedat en desús es va optar perquè fos híbrid, és a dir: que funciona amb més d’una font d’energia, en aquest cas amb electricitat i carburant. El parc mòbil de la Policia Local de Blanes compta actualment amb sis vehicles de servei. 

1564327563Nova uniformitat 1.jpg
1564327563Nova uniformitat 3.jpg
1564327563Nova uniformitat 5.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version