Canal Ajuntament

Palamós. Cala Corbs es mantindrà tancada mentre hi hagi risc de despreniments + foto

Tècnics de l'Ajuntament de Palamós han valorat aquest matí que encara hi ha risc de despreniments en el penya-segat d'on ahir van caure unes pedres que varen ferir una persona, i per prevenció, es mantindrà la prohibició d'accés a la cala.

L'Ajuntament de Palamós traslladarà aquesta situació de risc a l'administració de Costes de l'Estat, amb competències en aquest àmbit litoral, per tal que determinin quines actuacions cal fer. En els accessos a aquesta cala i a la resta de zones amb espai de bany d'aquesta franja del litoral palamosí, diversos cartells indiquen, duran tot l'any, la possibilitat que es puguin produir esllavissades.

El penya-segat on ahir es va produir el despreniment està situat sobre un racó de la cala on només es pot accedir passant per l'aigua. Malgrat això tot l'àmbit de la cala es mantindrà tancat mentre hi hagi situació de perill.

El despreniment d'ahir va ferir un home de 50 anys de nacionalitat holandesa.

Els fets han passat al voltant de les 15 h, quan aquesta persona acompanyada de la seva família, estava a la platja d'aquesta cala. Per causes que es desconeixen una pedra s'ha després de la paret de roca i l'ha colpejat al cap.

La Unitat Marítima de la Policia Local de Palamós ha traslladat el ferit fins al port, i des d'allà una ambulància ho ha fet a l'Hospital de Palamós. La persona ferida es recupera favorablement.

1564059366WhatsApp Image 2019-07-25 at 11.52.14(1).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version