Canal Ajuntament

Solsona. 36a Hora de Resistència de Natació

Les piscines municipals de Solsona obren avui les inscripcions de l’Hora de Resistència de Natació, que tindrà lloc el dissabte 27 d’aquest mes a les onze del matí. Una de les proves amb més tradició en el calendari estiuenc solsoní arriba a la seva trenta-sisena edició seguint el funcionament de cada any. Els equips, que han de ser mixtos de quatre persones, estan reptats a nedar la màxima distància possible durant una hora amb relleus de 42 metres.

S’hi pot participar en dues categories: la de fins a quinze anys i la de majors de 16. Es repartiran fins a vuit premis, entre els tres primers equips classificats de cada categoria, el grup amb la mitjana d’edat més elevada i el més jove. La inscripció es formalitza a la taquilla de les piscines o bé per telèfon (973480051) i és gratuïta. La convocatòria és a les onze, per a l’escalfament previ, tot  que el tret de sortida es donarà a dos quarts de dotze.

L’any passat van prendre-hi part set equips. L’Hora de Resistència de Natació és organitzada per la regidoria d’Esports i l’equip de les piscines municipals amb la col·laboració dels establiments Tàndem Solsona i TKS Ribera Sport.  

1563371346HoraResist_3.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version