Canal Ajuntament

Blanes. La marxa lúdica i esportiva ‘IV Color Blanes X Runners’ omple de festa i color la vila on comença la Costa Brava

Blanes ha revalidat una vegada més l’èxit que ja havien assolit les tres primeres edicions d’un esdeveniment lúdic i esportiu que gaudeix tothom, gent de totes les edats. La tarda-vespre d’aquest passat diumenge va tenir lloc la IV Color Blanes X Runners, que aplega sempre una gran quantitat de públic: blanencs i visitants que comparteixen l’afició per passar-s’ho bé alhora que fan esport.

Es tracta de la cursa corporativa que pren com a referent la marca esportiva i turística creada al 2016: Blanes X Runners. Organitzada amb la suma d’esforços de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i el suport indispensable del Grup Fondistes, el Club Triatló i el Centre Excursionista, la marxa va omplir el circuit urbà per on va transcórrer de festa, color i –sobretot- el bon rotllo que transmet la gent que hi participa.

Més d’un miler de persones participen en la IV Color Blanes X Runners

Més d’un miler de persones van participar en l’esdeveniment, i no es van arronsar ni un xic malgrat, tot just acaba de començar, va caure un xàfec de pluja. Gent de totes les edats van fer el recorregut de tres quilòmetres per un circuit urbà que transcorre principalment arran de mar. Al llarg de la marxa popular membres i voluntaris de l’organització s’encarregaven d’anar tirant pols de diferents colors des d’una sèrie de punts marcats en el recorregut.

A diferència dels tres darrers anys, la principal novetat d’enguany va ser que, un cop s’arribava al punt final –situat a la platja del centre de Blanes- ja no es tiraven més colors. Els esperava en canvi una espectacular Festa de l’Escuma que va incloure una pluja d’obsequis en forma d’snacks, gominoles, llaminadures i fins i tot tres tikets cedits per Paddle Surf Blanes-The Sup Paradise per poder provar l’experiència de manera gratuïta.

La marxa lúdica i esportiva va sortir des del Passeig de Mar a les 7 de la tarda, i la festa va finalitzar cap a 2/4 de 9 de la nit. Val a dir que totes les persones participants, a banda de passar una bona estona de festa i esport, també van contribuir a recollir la brossa dipositada a la platja de Blanes. D’aquesta manera, gràcies a la col·laboració ciutadana, els efectes que va tenir la festa final a la sorra van ser mínims.

La IV Color Blanes X Runners està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista Blanes. També es compta amb el suport del Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona i les animadores del Club de Vela Blanes.

Després d’aquesta marxa, el calendari de la marca Blanes X Runners continuarà el proper mes d’agost amb tres esdeveniments, dos dels quals compten amb una indiscutible veterania. El primer d’ells tindrà lloc el diumenge 5 d’agost, amb la 77a Travessia al Port de Blanes, el seguirà la 31a Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós el dissabte 17 d’agost, i el diumenge 25 el XI Aquatló Popular Vila de Blanes. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version