Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera presenta la programació de la Festa Major 2019

Diversiones,  Albercocks, DJ Te jodes y bailas, My Start , Germà Negre, Orquestra Maribel, Somboits i  la Companyia Elèctrica Dharma formen part de l’extensa programació. No hi faltaran gegants, castellers, correfoc, zombis, correvarans, exposició de flors i zona de carpes

Els guanys de la barra del polivalent es destinaran a Càritas i Somriures de Madina Jambor

Aquest dilluns al vespre ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera la presentació del programa de la Festa Major del municipi que tindrà lloc del 7 al 11 de juny.

L’acte ha servit també per lliurar el premi a Jaume Gubianas Escudé,  guanyador del concurs de cartells organitzat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha destacat la col·laboració i la implicació de les entitats del municipi en la organització de la Festa Major.

Els actes oficials de la programació s’iniciaran el divendres 7 de juny a partir de les 18 h amb la inauguració del 29è concurs-exposició de flors, plantes i aparadors, el repic de campanes amb la cercavila de gegants i la Cuca Feliua i la lectura del pregó, que enguany anirà a càrrec dels Amics del teatre a les 19:30, a la Plaça Catalunya. 

Entre ‘extensa programació hi destaquen les actuacions musicals de Diversiones,  Albercocks, DJ Te jodes y bailas, My Start , Germà Negre, Orquestra Maribel, Somboits i  la Companyia Elèctrica Dharma.

La programació està pensada per a totes les edats i públics, tal i com s’ha destacat des de la Comissió de Festes de Llagostera on no hi faltaran gegants, castellers, correfoc, zombis, correvarans i una zona de carpes. 

Cal destacar que enguany la Festa Major de Llagostera disposarà d’un Punt Lila per informar i atendre al públic en cas d’agressió sexual o violència masclista. 

Un any més, els beneficis de la barra del polivalent es destinaran a finalitats socials. Concretament a Càritas i a Somriures de Madina Jambor.

Podeu descarregar-vos el programa de la Festa Major des de llagostera.cat

155905056727052019-_DSC4734.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version