Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Lliurament de premis del concurs "Endevina-la!" de Cassà

Del 7 de març al 8 d’abril, 43 establiments de Cassà de la Selva han tingut exposats un jeroglífic al seu aparador. El joc consistia a resoldre l’enigma i omplir la butlleta de participació amb la solució corresponent, que es deixava a la mateixa botiga. L'objectiu de la gimcana era doble: per una banda, dinamitzar la xarxa de comerços del municipi; i per l'altra, fomentar la sensibilització lingüística i el joc en català. L’activitat, organitzada pel Servei Comarcal de Català del Gironès (CPNL), ha comptat amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cassà i l’Ajuntament.

En total s’han recollit 2.160 butlletes, de les quals 2.043 eren correctes. Hi han participat 783 persones, 554 de més de 14 anys, que han omplert 962 butlletes, i 229 nens i nenes de menys de 14 anys, que n’han omplert 1.198. Dels establiments on hi havia enigmes, cal destacar l’estanc Enric Artigues, que ha recollit 166 butlletes, i Tot Dolç, que n’ha recollit 156. Davant d’aquestes xifres, podem afirmar que l’èxit de la iniciativa ha estat espectacular.

Les guanyadores de la categoria de grans són M. Dolors Godoy, amb 42 butlletes encertades; Carme Figueras, amb 27 butlletes resoltes correctament, i Sonia Martín-Cleto, amb 21 butlletes correctes. Aquestes tres persones rebran els premis cedits per la Unió de Botiguers. Les persones finalistes d’aquesta categoria són: M. Rosa Costa i Àngela Bohigas, amb 19 butlletes correctes; Àlex López, amb 13; Hariye Mint, amb 11; Maria Pugibet, Jordi Pugibet, Norma Carmarillas, Emilia Dolores Lirola i Gemma Miralles, amb 10, i Bintu Jaiteh i Esther Delgado, amb 9.

A la categoria de menors de 14 anys, la guanyadora és Clàudia Gubau, amb 31 respostes correctes i a continuació hi ha un quàdruple empat, amb 29 butlletes encertades, entre Bernat Agüera, Oriol Agüera, Quim Casanovas i Tomeu Defranchi. Tots ells rebran els premis cedits per la Unió de Botiguers. Aquesta categoria ha estat molt renyida i hi ha molts finalistes: Ona Barrios i Naia Avendaño, amb 28 encerts; Pau Fajula i Alba García, amb 27 encerts; Daren Avendaño, amb 26; Jordi Vilà i Queralt Carreras, amb 25; Marina López i Mercè Torrentó, amb 22; Mar Subirana, amb 21, i Carlota Vila, amb 20.

Els premis s’han lliurat el dia de Sant Jordi, al Centre Recreatiu de Cassà, a les 12.45 h. Moltíssimes felicitats a tots els guanyadors i moltes gràcies a tots el participants.

1556024608endevinala1.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version