Canal Ajuntament

Blanes. Blanes acull avui la 1a Fira d’Ocupació Juvenil de La Selva, ‘TreballemGi’ que promou la recerca de feina

El matí d’aquest dijous, 11 d’abril, s’ha posat en marxa a Blanes ‘TreballemGi Selva’, la Primera Fira d’Ocupació Juvenil de La Selva, que s’allotja a l’antiga Escola SAFA de Blanes. Amb entrada gratuïta, l’experiència estarà en marxa avui fins les 2 de la tarda, i el seu principal objectiu és facilitar la inserció laboral dels joves, adreçada principalment als qui tenen de 16 a 29 anys d’edat.

‘TreballemGi Selva’ està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de diversos Ajuntaments: Blanes, Lloret, Tossa, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet i Santa Coloma de Farners; i el suport del Consell Comarcal de la Selva i del Servei d’Ocupació de Catalunya. La posada en marxa l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Mario Ros; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu ; i la responsable del Servei d’Atenció i Suport als Joves de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del SOC, Marta Masague. També ha assistit el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa de l’Ajuntament de Blanes, Blai Vinaixa.

Una 40ena d’empreses assistents i Tallers d’Activitats

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és facilitar que les empreses i entitats del territori amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho i, d’altra banda, ajudar en la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina. Els joves que estan assistint a la versió selvatana de ‘TreballemGi’ hi ha trobat un espai amb empreses interessades en la contractació de personal de sectors com serveis, indústria, hostaleria, logística, alimentació i el tercer sector.

Hi ha una quarantena d’empreses i establiments que participen en l’experiència, i en aquest sentit els joves assistents podran presentar-se com a candidats per a més de 80 llocs de treball diferents. Tanmateix, a banda d’adreçar-se directament a les empreses, també poden participar en tallers de diverses temàtiques que els serviran tant per fer tastets d’oficis com per practicar i desenvolupar habilitats personals que els faciliti la cerca de feina. 

1554990180Posada en Marxa de la Fira 1.jpg
1554990180Parlament alcalde de Blanes 1.jpg
1554990180Parlament president Cambra de Comer? 1.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version