Canal Ajuntament

Blanes. Blanes viurà el proper dissabte 16 de març la segona i darrera jornada de ‘La Botiga al Carrer’ de l’ABBC

Aquest proper dissabte 16 de març els carrers del centre de la vila allotjaran la segona i darrera jornada de ‘La Botiga al Carrer’, que organitza l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. Per segona setmana consecutiva, se celebra l’acabament de les rebaixes d’hivern traient les seves mercaderies de temporada a peu de carrer amb descomptes i ofertes en tot tipus de productes.

La primera jornada de ‘La Botiga al Carrer’ del passat dissabte 9 de març ja va congregar al centre de la vila una gran concurrència de públic. Una trentena de parades que repetiran l’experiència en la segona jornada del 16 de març, ofereixen els millors preus de la temporada als principals carrers on s’instal·len les parades amb diferents propostes: des de roba i complements fins a joguines i articles de bellesa, entre d’altres.

Les parades s’instal·len als carrers Raval Sud, Muralla, Mercaders i Ample, així com en alguns dels vials adjacents on igualment hi ha productes amb prou varietat per triar i remenar amb descomptes molt avantatjosos. ‘La Botiga al Carrer’ funciona des de les 9 del matí i fins les 9 de la nit, si bé és a partir de les 4 de la tarda, quan es talla la circulació de vehicles al Carrer Ample i el centre esdevé en una illa de vianants, quan sol haver una major afluència de persones.

Una vegada més, comprar als comerços de l’Associació de Botiguers de Blaners Centre ha tingut un plus de solidaritat. Això és perquè Caixabank, a través de l’Obra Social ‘La Caixa’ entregarà el 2% de la facturació obtinguda durant les rebaixes als comerços de l’ABBC amb els TPV de l’entitat financera a tres entitats socials de Blanes.

El centre compartirà espai amb la ‘1a Fira de Col·leccionisme Playmobil’

En aquesta ocasió la segona edició d’aquest mes de març de ‘La Botiga al Carrer’ que es viurà dissabte coincidirà amb la primera de les dues jornades d’un nou esdeveniment que aquests darrers dies ja ha comptat amb un contundent preàmbul. Es tracta de la ‘1a Fira de Col·leccionisme Playmobil’ que estarà allotjada al Passeig de Mar el cap de setmana del 16 i 17 de mar.

Des del passat 1 de març, 15 establiments de l’ABBC ja allotgen als seus aparadors una avançada a través de la Ruta dels Aparadors Playmobil. El principal atractiu de la ruta és poder anar descobrint diversos personatges Playmobil de gran format que s’amaguen en els aparadors de botigues i comerços distribuïts al nucli històric de Blanes.

Són 15 figures Playmobil gegants que configuren un circuit iconogràfic urbà que, al mateix temps, contribueixen a dinamitzar els carrers. La ruta s’ha pogut fer comptant amb la col·laboració d’establiments de tota mena: des de botigues de joguines, o de roba i llenceria, passant per tendes d’electrodomèstics, farmàcies, òptiques, perfumeries, etc. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version