Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Dissabte arriba l’Oustlast Zone arriba a Cassà de la Selva

Oustlast Zone és una activitat d’oci alternatiu, caracteritzada per suposar un desafiament contrarellotge en el qual els supervivents hauran de trobar el refugi i aconseguir entrar-hi abans que s’acabi el temps.
 
La infecció ha guanyat, els zombies han aconseguit exterminar gairebé tota la raça humana i ja no hi ha esperança. Outlast Zone no vol trobar la solució ni salvar el món. Aquí has de sobreviure, col•laborar o vendre els teus companys i aconseguir entrar a l’última zona segura.

Digues, supervivent, acceptaràs el repte? T’esperem a Outlast Zone.

Aquí les decisions compten. Interpreta el teu personatge fins al final, sigui qui sigui el que has escollit ser.

Estàs envoltat i cansat. Els morts et rodegen. Sembla que hi ha una mínima possibilitat d’èxit si vas per l’esquerra, però aquests zombies se't poder tirar a sobre en qualsevol moment...

A Cassà, venda d’entrades al Centre Cultural Sala Galà (C. Molí, 9) i a la Piscina Municipal (Passeig del Ferrocarril, 119)

Edat mínima per participar: 10 anys. Menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult; de 14 a 17 anys només es requerirà autorització paterna.
Preu: 15 €

Més informació a
https://zombies.es/es/events/outlast-zone-en-cassa-de-la-selva-girona

L’esdeveniment tindrà lloc de les 11 de la nit fins les 3 de la matinada i centrarà l’activitat al centre del poble i zona esportiva, tot i que pot haver-hi afectacions i actuacions a tot el poble. Per recrear l’activitat es comptarà amb la presència d’actors i actrius vestits i caracteritzats de zombis en diferents espais i carrers del municipi. També hi haurà afectacions en la mobilitat i aparcament del centre del poble, fet que estarà degudament senyalitzat. És possible que en determinats moments de l’activitat també hi hagi apagades de l’enllumenat públic.

1552474590zombies.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version