Canal Ajuntament

Solsona. Carme Valls parla de l'impacte del patriarcat en la salut femenina

El cos femení reflecteix les frustracions, les violències, la precarietat, la cura i el pes de les expectatives socials d’allò que se suposa que és “ser dona”. La doctora Carme Valls, endocrinòloga i especialista en salut femenina, parlarà dijous a Solsona de les transformacions personals i col·lectives que es poden liderar per recuperar el poder del propi cos i la pròpia vida. Serà en el marc del cicle Viure en un cos de dona, organitzat per la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Solsona i el SIAD del Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Associació de Dones del Solsonès.

El col·loqui porta per títol “Els nostres cossos, les nostres vides” i serà la penúltima cita del quart i últim cicle Viure en un cos de dona, dedicat a analitzar els efectes en la salut femenina de les desigualtats de gènere. Es durà a terme dijous a les set de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató.

Més endavant es reprogramarà la sessió que es va haver d’ajornar el 21 de febrer passat amb motiu de la vaga general. Sota el títol “La feina i la vida”, combinarà la projecció del curtmetratge F(r)iccions entre el treball i la vida amb un col·loqui posterior a càrrec de la doctora en Sociologia i professora jubilada de la UAB, Teresa Torns.


1551986127carme-valls_sav2971.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version