Canal Ajuntament

Llagostera. Llagostera revalida el segell Infoparticipa amb el 100% de compliment dels 52 indicadors

 

L'Ajuntament de Llagostera rebrà el proper dimecres 13 de març el segell Infoparticipa, després d’assolir, per tercer any consecutiu, el 100% de compliment dels 52 indicadors que avaluen la qualitat de la informació que es publica des del web municipal www.llagostera.cat. L'acte d'entrega dels guardons tindrà lloc el dimecres 13 de març de 2019 a les 17,30h a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb aquest, és la sisena vegada consecutiva des que es va instaurar el guardó, que l'Ajuntament de Llagostera rep el segell Infoparticipa.

Sobre el segell Infoparticipa

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d'una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

Des del 2015, el segell Infoparticipa incorpora indicadors adaptats a la Llei de Transparència.

Podeu accedir a totes les avaluacions dels municipis de Catalunya des de http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/ 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version